Close

Producten

FahMINI zomerprogramma

55.0075.00

WAT: FahMINI- zomerprogramma

WANNEER: vrijdag 23 juli, 30 juli, 6 aug en 13 aug, van 10.00-14.00 uur (met aansluitend jumu’a als gezamenlijke afsluiting)

DOCENT: Diverse docenten met onderwijskundige en/of theologische achtergrond, o.a. Juf Fatima en Meester Kamel. De groepen met jongere kinderen hebben minimaal 2 begeleiders op 10 kinderen, de oudere groepen minimaal 1 begeleider op 10 kinderen. Maximaal 50 kinderen.

VOOR WIE: Kinderen van 4-15 jaar, verdeeld in groepen naar schoolklas. Kinderen van basisschool groep 1-4, kinderen van basisschool groep 5-8, kinderen van middelbare klas 1-3. Uiteindelijke indeling is afhankelijk van daadwerkelijke aanmeldingen.

WAAR: Hilversum – Particulier Privé Bos (exacte locatie incl. routebeschrijving ontvangt u na aanmelding)

ORGANISATIE: Fahm Instituut – FahMINI werkgroep; met onderwijskundige-, sociale- en/of theologische achtergrond

PRIJS:   75,- / 65,- / 55,-

Wissen
Artikelnummer: Fahmini-2021 Categorie:

Beschrijving

OMSCHRIJVING: ‘Laat het mij dan begrijpen!’ (fahmīnī). Bij FahMINI mag ieder kind vragen stellen, meedenken en spelenderwijs in de natuur verbinding met de Schepper maken. Kinderen leren in dit zomerprogramma op een speelse wijze Allah kennen – vanuit saamhorigheid en samenwerking – gericht op persoonlijke (islamitische) groei. Het FahMINI Zomerprogramma helpt kinderen ontdekken hoe ze zelf en met anderen verbonden zijn met de Schepper. Gebaseerd op onder andere Profetische verhalen en vrijeschool beleving.

PRIJS:   75,- euro (4,69 euro per uur), tweede kind binnen een gezin, 65,- euro (4,06 euro per uur), elk volgend kind binnen een gezin 55,- euro (3,44 euro per uur). Deze prijs is voor alle 4 de dagen. De aanmelding kan alleen voor alle 4 de dagen (als je een keer mist, is dat geen probleem, maar daarvoor is geen restitutie mogelijk, i.v.m. het bezet houden van een plek). De prijs is kostendekkend, Fahm Instituut werkt met vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk.

PRAKTISCHE INFO

* Voertaal Nederlands

* Inschrijving kan alleen door gezaghebbende verzorger

* Gezaghebbenden gaan door aanmelding nadrukkelijk akkoord met dat zij te allen tijde zelf aansprakelijk zijn voor het kind. Ouders/verzorgers hebben een eigen ongevallenverzekering voor hun kind. Fahm Instituut is niet aansprakelijk voor ongevallen of andere dingen buiten onze macht/verantwoordelijkheid.

* Ouders/verzorgers hebben de mogelijkheid zelf aanwezig te blijven. Er is een koffie en theecorner (kosteloos) waar ze kunnen ontspannen of ze kunnen zelf een rondje door het bos wandelen. Er is geen parallel programma voor ouders/verzorgers.

* Versnaperingen en drinken is inclusief

* !!! Zelf meenemen: lunchpakket; i.v.m. allergieën, dieetwensen en specifieke kinderwensen is het praktischer een broodtrommel met eigen lunch mee te nemen. In tussendoortjes en drinken wordt wel voorzien.

* Na ticketaanschaf ontvangt u een google-formulier waarin wij om extra informatie vragen. Het is voor een goede samenwerking tussen begeleiders en ouders noodzakelijk dat deze zo snel mogelijk ingevuld wordt.

PROGRAMMA

* Plenair begin & einde, separate groepen voor activiteiten in leeftijdsgroepen

* Programma wordt na definitieve inschrijving verstuurd naar de ouders

Extra informatie

Duur:

vrijdag 23 juli, 30 juli, 6 aug en 13 aug, van 10.00-14.00 uur (met aansluitend jumu’a als gezamenlijke afsluiting)

Plaats

Hilversum – Particulier Privé Bos (exacte locatie incl. routebeschrijving ontvangt u na aanmelding)

Docent

Diverse docenten met onderwijskundige en/of theologische achtergrond, o.a. Juf Fatima en Meester Kamel. De groepen met jongere kinderen hebben minimaal 2 begeleiders op 10 kinderen, de oudere groepen minimaal 1 begeleider op 10 kinderen. Maximaal 50 kinderen.

FahMINI zomerprogramma

1e kind | € 75,00, 2e kind | € 65,00, Vanaf 3e kind | € 55,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FahMINI zomerprogramma” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *