Close

Producten

FahMINI – Lente: Ramadan…het begin

12.50

WAT: FahMINI – Lente: Ramadan…het begin

WANNEER: maandag 18 april (2e paasdag) van 11.00-15.00 uur

DOCENT: Diverse docenten met onderwijskundige en/of theologische achtergrond. De groepen met jongere kinderen hebben minimaal 2 begeleiders op 10 kinderen, de oudere groepen minimaal 1 begeleider op 10 kinderen. Maximaal 50 kinderen.

VOOR WIE: Kinderen van 4-15 jaar, verdeeld in groepen naar schoolklas. Kinderen van basisschool groep 1-3, kinderen van basisschool groep 4-6, kinderen van basisschool 7-8, middelbare klas 1-3. Uiteindelijke indeling is afhankelijk van daadwerkelijke aanmeldingen.

WAAR: Nijkerk (exacte locatie incl. routebeschrijving ontvangt u na aanmelding)

ORGANISATIE: Fahm Instituut – FahMINI werkgroep; met onderwijskundige-, sociale- en/of theologische achtergrond

PRIJS:   12,50 euro
Zoals altijd werkt Fahm Instituut met vrijwilligers, kostendekkend en heeft geen winstoogmerk. Dankzij een particuliere donateur kunnen we dit programma voor minder dan de kostprijs aanbieden. Wil je ook donateur worden (voor een specifieke werkgroep) neem dan contact met ons op.

PROGRAMMA:
* Plenair begin & einde, separate groepen voor activiteiten in leeftijdsgroepen
* Plenaire lunchpauze en dohr-gebed

Categorie:

Beschrijving

OMSCHRIJVING: ‘Laat het mij dan begrijpen!’ (fahmīnī). Bij FahMINI mag ieder kind vragen stellen, meedenken en spelenderwijs in de natuur verbinding met de Schepper maken. Kinderen leren in dit zomerprogramma op een speelse wijze Allah kennen – vanuit saamhorigheid en samenwerking – gericht op persoonlijke (islamitische) groei. Het FahMINI programma helpt kinderen ontdekken hoe ze zelf en met anderen verbonden zijn met de Schepper. Gebaseerd op onder andere Profetische verhalen en vrijeschool beleving.

PRAKTISCHE INFO

* Voertaal Nederlands

* Inschrijving kan alleen door gezaghebbende verzorger

* Gezaghebbenden gaan door aanmelding nadrukkelijk akkoord met dat zij te allen tijde zelf aansprakelijk zijn voor het kind. Ouders/verzorgers hebben een eigen ongevallenverzekering voor hun kind. Fahm Instituut is niet aansprakelijk voor ongevallen of andere dingen buiten onze macht/verantwoordelijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FahMINI – Lente: Ramadan…het begin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *