Close

Producten

De verdragen van Mohammed met de Christenen

17.90

Voor het eerst zijn de zes verdragen die de Profeet Mohammed sloot met de christenen van zijn tijd, beschikbaar in het Nederlands.


Bij aanschaf via onze website EXCLUSIEVE MOGELIJKHEID tot signeren en/of een persoonlijke boodschap voor in het boek. Dit kan aangegeven worden onder Bestelnotitie tijdens het bestellen.

Artikelnummer: Boek-de-verdragen Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Vertaald, ingeleid en met gespreksvragen door Anne Dijk.

De integraal vertaalde teksten worden voorafgegaan door een gedegen inleiding die de historische context van de verdragen en de discussies eromheen belicht. Het boek geeft daarmee een heldere kijk op de relatie tussen moslims en christenen in de begintijd van de islam. Tegelijk laat het de relevantie van deze geschiedenis voor het heden zien. Gespreksvragen ten slotte geven aanzetten om de dialoog tussen moslims en christenen te voeden en te verdiepen en gezamenlijk na te gaan hoe we ook vandaag vreedzaam met elkaar kunnen samenleven.

  • Woord van uitgever Philippe van Heusden van Berne Media, gesproken tijdens de boekpresentaties op 3 & 10 oktober 2020.
  • Tijdens de boekpresentatie op 3 oktober 2020 sprak Joost Jansen, norbertijn in het klooster van Berne, deze tekst als co-referaat.
  • Recensie in Dagblad Trouw.
  • Interview in Nederlands Dagblad naar aanleiding van het verschijnen van dit boek.
  • Via deze pagina kun je alvast de foto’s zien die helaas niet in het boek konden komen.

Extra informatie

Gewicht 0.168 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De verdragen van Mohammed met de Christenen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *